Na 263 kilometer tussen Maastricht en Valkenburg met daarin een zinderende finale haalde de 26-jarige Astana-renner het in de sprint van de Tsjech Roman Kreuziger (Mitchelton-Scott). De Italiaanse tweevoudige winnaar Enrico Gasparotto (Bahrain Merida) mocht als derde mee het podium op.

Even later won regerend wereldkampioen Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) de sprint om de vierde plaats. Tim Wellens (Lotto Soudal) werd met een zesde plaats de beste Belg, zijn ploegmakker Jelle Vanendert kwam nog net in de top tien terecht.

Op de erelijst van de Amstel Gold Race volgt Valgren Andersen, die eerder dit seizoen al de beste was in de Omloop Het Nieuwsblad, onze landgenoot Philippe Gilbert op.

Na 263 kilometer tussen Maastricht en Valkenburg met daarin een zinderende finale haalde de 26-jarige Astana-renner het in de sprint van de Tsjech Roman Kreuziger (Mitchelton-Scott). De Italiaanse tweevoudige winnaar Enrico Gasparotto (Bahrain Merida) mocht als derde mee het podium op. Even later won regerend wereldkampioen Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) de sprint om de vierde plaats. Tim Wellens (Lotto Soudal) werd met een zesde plaats de beste Belg, zijn ploegmakker Jelle Vanendert kwam nog net in de top tien terecht. Op de erelijst van de Amstel Gold Race volgt Valgren Andersen, die eerder dit seizoen al de beste was in de Omloop Het Nieuwsblad, onze landgenoot Philippe Gilbert op.