Er staat geen maat op Mark Cavendish in de Ronde van Qatar. De Brit van Omega Pharma-Quick.Step won nu ook de vijfde etappe, zijn derde dagsucces op rij.

Cavendish was de snelste na een rit over 154 kilometer tussen Al Zubara Fort en Madinat Al Shamal. De voormalige wereldkampioen klopte in de sprint de Wit-Rus Yahueni Hutarovich (AG2R-La Mondiale) en de Litouwer Aidis Kruopis (Orica-GreenEdge).

'Cav' behoudt zijn gouden leiderstrui. De Ronde van Qatar eindigt vrijdag met een etappe over 116 kilometer tussen Sealine Beach Resort en Doha Corniche.

Bekijk hieronder de laatste vijf kilometer van de vijfde etappe. (Belga/KVDA)

Er staat geen maat op Mark Cavendish in de Ronde van Qatar. De Brit van Omega Pharma-Quick.Step won nu ook de vijfde etappe, zijn derde dagsucces op rij. Cavendish was de snelste na een rit over 154 kilometer tussen Al Zubara Fort en Madinat Al Shamal. De voormalige wereldkampioen klopte in de sprint de Wit-Rus Yahueni Hutarovich (AG2R-La Mondiale) en de Litouwer Aidis Kruopis (Orica-GreenEdge). 'Cav' behoudt zijn gouden leiderstrui. De Ronde van Qatar eindigt vrijdag met een etappe over 116 kilometer tussen Sealine Beach Resort en Doha Corniche. Bekijk hieronder de laatste vijf kilometer van de vijfde etappe. (Belga/KVDA)