De renner gaf na goed 50 kilometer op en werd ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis, hij zou last hebben van een gehavende pols.

'Tom was aan het eten tijdens de beginkilometers van de vierde etappe en moet met zijn voorwiel in een put van het wegdek terecht gekomen zijn. Daardoor sloeg zijn voorwiel weg en kwam hij ten val', gaf manager Patrick Lefevere mee. 'Aangezien mijn renner zich heel duizelig voelde werd onmiddellijk besloten hem naar het ziekenhuis af te voeren voor nadere controle. Ik hoop alvast dat de verwondingen meevallen. Later op de dag weten we meer', stelde Lefevere. (Belga/KVDA)

De renner gaf na goed 50 kilometer op en werd ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis, hij zou last hebben van een gehavende pols.'Tom was aan het eten tijdens de beginkilometers van de vierde etappe en moet met zijn voorwiel in een put van het wegdek terecht gekomen zijn. Daardoor sloeg zijn voorwiel weg en kwam hij ten val', gaf manager Patrick Lefevere mee. 'Aangezien mijn renner zich heel duizelig voelde werd onmiddellijk besloten hem naar het ziekenhuis af te voeren voor nadere controle. Ik hoop alvast dat de verwondingen meevallen. Later op de dag weten we meer', stelde Lefevere. (Belga/KVDA)