Van Aert haalde het na 10,1 kilometer in San Benedetto del Tronto in 11:06, zijn tweede ritzege in deze Tirreno-Adriatico nadat de vicewereldkampioen tijdrijden ook de openingsetappe won. De Zwitser Stefan Küng (Groupama-FDJ), de Europese kampioen tijdrijden, werd op zes seconden tweede. De Italiaanse wereldkampioen en favoriet Filippo Ganna moest tevreden zijn met de derde plaats, op 11 seconden. Vorig jaar pakte Ganna nog de zege in de afsluitende tijdrit van Tirreno-Adriatico.

De eindzege van Pogacar, die vierde werd op 12 seconden, kwam niet meer in gevaar. In de eindstand houdt de Sloveen nog 1:03 voorsprong over op Wout van Aert. Hij reed Van Aert zaterdag met een zege in de vierde rit uit de leiderstrui. Op de erelijst volgt Pogacar de Brit Simon Yates op.

Van Aert haalde het na 10,1 kilometer in San Benedetto del Tronto in 11:06, zijn tweede ritzege in deze Tirreno-Adriatico nadat de vicewereldkampioen tijdrijden ook de openingsetappe won. De Zwitser Stefan Küng (Groupama-FDJ), de Europese kampioen tijdrijden, werd op zes seconden tweede. De Italiaanse wereldkampioen en favoriet Filippo Ganna moest tevreden zijn met de derde plaats, op 11 seconden. Vorig jaar pakte Ganna nog de zege in de afsluitende tijdrit van Tirreno-Adriatico.De eindzege van Pogacar, die vierde werd op 12 seconden, kwam niet meer in gevaar. In de eindstand houdt de Sloveen nog 1:03 voorsprong over op Wout van Aert. Hij reed Van Aert zaterdag met een zege in de vierde rit uit de leiderstrui. Op de erelijst volgt Pogacar de Brit Simon Yates op.