Etixx-Quick-Step wordt Quick-Step Floors

© BELGA

Etixx-Quick-Step, de ploeg van onder andere Tom Boonen, heet vanaf volgend seizoen Quick-Step Floors. Voor het eerst in vijf jaar is Quick-Step opnieuw hoofdsponsor van een wielerploeg.

De wielerploeg maakte donderdag het nieuws bekend. De voorbije vijf jaar was Quick-Step cosponsor van de wielerploeg. Eerst met Omega Pharma als medetitelsponsor en sinds 2015 met Etixx op de truitjes. Etixx, dat sportdrank en -voeding produceert, blijft in de toekomst wel officieel partner van de ploeg.

‘We zijn uiterst tevreden dat Quick-Step volgend jaar titelsponsor wordt van ons team. We hebben samen al veel bereikt en we zijn ook van plan om volgend jaar onze gemeenschappelijke doelen te bereiken’, klonk het bij teammanager Patrick Lefevere. ‘Ik wil Etixx bedanken voor hun steun en ik benadruk dat onze samenwerking hier niet stopt. Ook volgend jaar zullen ze ons blijven voorzien van hun kwaliteitsproducten. Voor het overige blijft het budget en de structuur van het team komend seizoen onveranderd.’ (BELGA/JVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content