Na 150 kilometer tussen Sanremo en Cuneo waren de sprintersploegen aan zet, al was het erg nipt. De vroege vluchters Pascal Eenkhoorn, Julius van den Berg, Nicolas Prodhomme en Mirco Maestri werden pas in de slotkilometer gegrepen.

In de massasprint haalde Démare het voor de Duitser Phil Bauhaus en de Brit Mark Cavendish. Dries De Bondt werd zevende.

De Spanjaard Juan Pedro López (Trek-Segafreo) behoudt de roze leiderstrui.

Zaterdag leggen de renners 147 kilometer af, van Santena naar Torino. Het gaat de hele dag op en af, het parcours ligt voor een belangrijk deel op een heuvelachtig circuit dat twee keer wordt aangedaan.

Na 150 kilometer tussen Sanremo en Cuneo waren de sprintersploegen aan zet, al was het erg nipt. De vroege vluchters Pascal Eenkhoorn, Julius van den Berg, Nicolas Prodhomme en Mirco Maestri werden pas in de slotkilometer gegrepen. In de massasprint haalde Démare het voor de Duitser Phil Bauhaus en de Brit Mark Cavendish. Dries De Bondt werd zevende. De Spanjaard Juan Pedro López (Trek-Segafreo) behoudt de roze leiderstrui. Zaterdag leggen de renners 147 kilometer af, van Santena naar Torino. Het gaat de hele dag op en af, het parcours ligt voor een belangrijk deel op een heuvelachtig circuit dat twee keer wordt aangedaan.