De 32-jarige Oost-Vlaming begon als leider aan de slotrit en verovert ook de eindzege.

Na 174 kilometer tussen Mersch en Luxemburg-Stad bleef olympisch kampioen Van Avermaet in een spurt bergop de Luxemburger Alex Kirsch (WB Veranclassic Aqua Protect) voor. Kirsch' ploegmaat Dimitri Peyskens werd als laatste overblijver van de vlucht in de slotkilometer gegrepen.

Gouden Greg, die ook de tweede etappe in deze Ronde van Luxemburg won, haalde het eerder dit seizoen ook al in de Omloop Het Nieuwsblad (WT), de E3 Harelbeke (WT), Gent-Wevelgem (WT) en Parijs-Roubaix (WT).

De 32-jarige Oost-Vlaming begon als leider aan de slotrit en verovert ook de eindzege. Na 174 kilometer tussen Mersch en Luxemburg-Stad bleef olympisch kampioen Van Avermaet in een spurt bergop de Luxemburger Alex Kirsch (WB Veranclassic Aqua Protect) voor. Kirsch' ploegmaat Dimitri Peyskens werd als laatste overblijver van de vlucht in de slotkilometer gegrepen. Gouden Greg, die ook de tweede etappe in deze Ronde van Luxemburg won, haalde het eerder dit seizoen ook al in de Omloop Het Nieuwsblad (WT), de E3 Harelbeke (WT), Gent-Wevelgem (WT) en Parijs-Roubaix (WT).