De regerende wereldkampioenen waren na 28 kilometer tussen Vannes en Plumelec een seconde sneller dan het Team Sky van leider Chris Froome, die zijn gele leiderstrui mag behouden. Het Movistar van Nairo Quintana en Alejandro Valverde werd derde, op vier seconden van de winnaars. Tinkoff-Saxo, met Alberto Contador in de rangen, werd op 28 seconden vierde. De Italiaan Vincenzo Nibali verloor weer tijd, hij kwam met Astana als vijfde op 35 seconden over de meet. Etixx-Quick Step werd na een middelmatige tijdrit zevende. Zij moesten 45 seconden toegeven op BMC. Lotto-Soudal moest met de vijftiende plaats (op 01:36) vrede nemen.

Maandag staat de eerste rustdag in Pau op het programma. Dinsdag volgt dan de tiende etappe, over 167 kilometer met start in Tarbes en aankomst in La Pierre-Saint-Martin. (Belga)

De regerende wereldkampioenen waren na 28 kilometer tussen Vannes en Plumelec een seconde sneller dan het Team Sky van leider Chris Froome, die zijn gele leiderstrui mag behouden. Het Movistar van Nairo Quintana en Alejandro Valverde werd derde, op vier seconden van de winnaars. Tinkoff-Saxo, met Alberto Contador in de rangen, werd op 28 seconden vierde. De Italiaan Vincenzo Nibali verloor weer tijd, hij kwam met Astana als vijfde op 35 seconden over de meet. Etixx-Quick Step werd na een middelmatige tijdrit zevende. Zij moesten 45 seconden toegeven op BMC. Lotto-Soudal moest met de vijftiende plaats (op 01:36) vrede nemen. Maandag staat de eerste rustdag in Pau op het programma. Dinsdag volgt dan de tiende etappe, over 167 kilometer met start in Tarbes en aankomst in La Pierre-Saint-Martin. (Belga)