Marcel Kittel van Quick-Step Floors is in de eerste Alpenrit van de Tour de France zwaar ten val gekomen. Op de top van de Col de la Croix de Fer heeft de Duitse spurtbom er de brui aan gegeven. Marcel Kittel was topfavoriet voor de eindzege in het puntenklassement. Hij stond 29 punten voor op Michael Matthews en kon deze Tour al vijf keer juichen.

Op die manier neemt Michael Matthews de groene trui over van de onfortuinlijke Kittel. Matthews stond tweede in het puntenklassement en won al twee etappes: die van gisteren en die van zaterdag vijftien juli. De Australiër rijdt voor Sunweb, de ploeg die met Warren Barguil ook al de bollentrui in het bezit heeft.

Marcel Kittel van Quick-Step Floors is in de eerste Alpenrit van de Tour de France zwaar ten val gekomen. Op de top van de Col de la Croix de Fer heeft de Duitse spurtbom er de brui aan gegeven. Marcel Kittel was topfavoriet voor de eindzege in het puntenklassement. Hij stond 29 punten voor op Michael Matthews en kon deze Tour al vijf keer juichen.Op die manier neemt Michael Matthews de groene trui over van de onfortuinlijke Kittel. Matthews stond tweede in het puntenklassement en won al twee etappes: die van gisteren en die van zaterdag vijftien juli. De Australiër rijdt voor Sunweb, de ploeg die met Warren Barguil ook al de bollentrui in het bezit heeft.