Het peloton moest zondag slechts 92 km afleggen tussen Paterna en Valencia. Vier renners, onder wie Vincenzo Nibali, reden lang op kop maar werden 11 km voor de streep gegrepen. Daarop haalde Jakobsen het in een massasprint voor de Italiaan Elia Viviani en de Noor Alexander Kristoff. Timothy Dupont was de eerste Belg op plaats vier. Jakobsen won deze week ook al de tweede etappe.

Aleksandr Vlasov mag de gele leiderstrui mee naar huis nemen. Hij nam het tricot vrijdag over van Remco Evenepoel na winst op de loodzware Alto Antenas del Maigmo. Evenepoel had eerder de openingsrit op zijn naam geschreven.

Het peloton moest zondag slechts 92 km afleggen tussen Paterna en Valencia. Vier renners, onder wie Vincenzo Nibali, reden lang op kop maar werden 11 km voor de streep gegrepen. Daarop haalde Jakobsen het in een massasprint voor de Italiaan Elia Viviani en de Noor Alexander Kristoff. Timothy Dupont was de eerste Belg op plaats vier. Jakobsen won deze week ook al de tweede etappe.Aleksandr Vlasov mag de gele leiderstrui mee naar huis nemen. Hij nam het tricot vrijdag over van Remco Evenepoel na winst op de loodzware Alto Antenas del Maigmo. Evenepoel had eerder de openingsrit op zijn naam geschreven.