Bondscoach Rudy De Bie heeft Jan Denuwelaere opgenomen in zijn selectie van 10 renners voor de Wereldbekerveldrit in Rome.

In vergelijking met de vorige WB-cross in Heusden-Zolder mocht De Bie een renner extra selecteren. Jan Denuwelaere, die werd gepasseerd voor Zolder, is er nu wel bij.

De renner van Style & Concept, tien dagen geleden verrassend laureaat van de Bpost Bank Trofee-manche in Essen, vormt in Rome een team met Bart Aernouts, Niels Albert, Tom Meeusen, Sven Nys (als hij herstelt van zijn ziekte), Kevin Pauwels, Rob Peeters, Dieter Vanthourenhout, Klaas Vantornout en Bart Wellens.

De Wereldbekercross in Rome zondag is de zevende en voorlaatste van het seizoen. Twee weken later, op 20 januari, volgt nog de manche in het Nederlandse Hoogerheide.

Nys en Albert voeren de rangschikking aan.

Bondscoach Rudy De Bie heeft Jan Denuwelaere opgenomen in zijn selectie van 10 renners voor de Wereldbekerveldrit in Rome. In vergelijking met de vorige WB-cross in Heusden-Zolder mocht De Bie een renner extra selecteren. Jan Denuwelaere, die werd gepasseerd voor Zolder, is er nu wel bij. De renner van Style & Concept, tien dagen geleden verrassend laureaat van de Bpost Bank Trofee-manche in Essen, vormt in Rome een team met Bart Aernouts, Niels Albert, Tom Meeusen, Sven Nys (als hij herstelt van zijn ziekte), Kevin Pauwels, Rob Peeters, Dieter Vanthourenhout, Klaas Vantornout en Bart Wellens. De Wereldbekercross in Rome zondag is de zevende en voorlaatste van het seizoen. Twee weken later, op 20 januari, volgt nog de manche in het Nederlandse Hoogerheide. Nys en Albert voeren de rangschikking aan.