Fuglsang stond voor de eerste Alpenrit nog in de top tien, maar verloor na zijn valpartij ruim een half uur. Hij beweert dat Van den Broeck een gevaar is op de weg.

'Alberto Contador had me al voor hem gewaarschuwd', aldus Fuglsang. 'En hij heeft gelijk. Hij is gevaarlijk.'

Fuglsang liep bij de valpartij verscheidene schaafwonden op aan zijn linkerkant en ook aan zijn rechterhand, maar kon de rit uitrijden. 'Zaterdag zal het lastig zijn en pijnlijk, maar de Tour is nog lang', twitterde hij vrijdagavond. 'Ik hoop dat ik Nibali terug kan helpen in de Pyreneeën.' (Belga/KVDA)

Fuglsang stond voor de eerste Alpenrit nog in de top tien, maar verloor na zijn valpartij ruim een half uur. Hij beweert dat Van den Broeck een gevaar is op de weg. 'Alberto Contador had me al voor hem gewaarschuwd', aldus Fuglsang. 'En hij heeft gelijk. Hij is gevaarlijk.' Fuglsang liep bij de valpartij verscheidene schaafwonden op aan zijn linkerkant en ook aan zijn rechterhand, maar kon de rit uitrijden. 'Zaterdag zal het lastig zijn en pijnlijk, maar de Tour is nog lang', twitterde hij vrijdagavond. 'Ik hoop dat ik Nibali terug kan helpen in de Pyreneeën.' (Belga/KVDA)