De Amerikaan werd uitgenodigd door het Ierse sportmarketingbedrijf Sport for Business als een van de gasten op de One Zero Conference in Dublin. Daar zal hij een live-interview geven en volgens organisator Richard Barrett "vrijuit praten over zijn dopingverhaal, met alle kaarten op tafel", iets wat The Boss nog nooit hélemaal heeft gedaan. Of Armstrong effectief ongeremd zal spreken, valt nog af te wachten, want er hangt nog altijd een rechtszaak boven zijn hoofd in de VS waardoor hij vele miljoen dollars kan verliezen.

Opvallend was wel dat hij Paul Kimmage via Twitter uitdaagde om hem op het podium te interviewen, in plaats van de eerst aangeduide Ewan McKenna. Kimmage is de Ierse journalist die in zijn boek LA Confidentiel Armstrongs dopingpraktijken, lang voor diens biecht, al deels had onthuld. Kimmage antwoordde via een tweet dat de Amerikaan hem verwarde met "een van de muppets die vroeger naar zijn pijpen danste". Al gaf de journalist wel aan een één op één-interview te willen doen met Armstrong, maar alleen op zijn voorwaarden. Wordt dus vervolgd.

De Amerikaan werd uitgenodigd door het Ierse sportmarketingbedrijf Sport for Business als een van de gasten op de One Zero Conference in Dublin. Daar zal hij een live-interview geven en volgens organisator Richard Barrett "vrijuit praten over zijn dopingverhaal, met alle kaarten op tafel", iets wat The Boss nog nooit hélemaal heeft gedaan. Of Armstrong effectief ongeremd zal spreken, valt nog af te wachten, want er hangt nog altijd een rechtszaak boven zijn hoofd in de VS waardoor hij vele miljoen dollars kan verliezen.Opvallend was wel dat hij Paul Kimmage via Twitter uitdaagde om hem op het podium te interviewen, in plaats van de eerst aangeduide Ewan McKenna. Kimmage is de Ierse journalist die in zijn boek LA Confidentiel Armstrongs dopingpraktijken, lang voor diens biecht, al deels had onthuld. Kimmage antwoordde via een tweet dat de Amerikaan hem verwarde met "een van de muppets die vroeger naar zijn pijpen danste". Al gaf de journalist wel aan een één op één-interview te willen doen met Armstrong, maar alleen op zijn voorwaarden. Wordt dus vervolgd.