Boris Vallée, overlever van de vroege vlucht, en Kasper Asgreen kleurden de finale van de 201 kilometer lange koers. Met nog negen kilometer te gaan ontdeed de Deen zich van Vallée. Asgreen hield zijn solo vol tot aan de meet.

De Italiaan Giacomo Nizzolo won de sprint van het aanstormende peloton, voor de Noor Alexander Kristoff en de Nederlander Fabio Jakobsen. Jasper Stuyven, die zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad won, werd vijfde. Jürgen Roelandts finishte als achtste.

Op de erelijst volgt Asgreen zijn Luxemburgse ploegmaat Bob Jungels op. Jungels soleerde vorig jaar eveneens naar de zege.

Boris Vallée, overlever van de vroege vlucht, en Kasper Asgreen kleurden de finale van de 201 kilometer lange koers. Met nog negen kilometer te gaan ontdeed de Deen zich van Vallée. Asgreen hield zijn solo vol tot aan de meet.De Italiaan Giacomo Nizzolo won de sprint van het aanstormende peloton, voor de Noor Alexander Kristoff en de Nederlander Fabio Jakobsen. Jasper Stuyven, die zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad won, werd vijfde. Jürgen Roelandts finishte als achtste.Op de erelijst volgt Asgreen zijn Luxemburgse ploegmaat Bob Jungels op. Jungels soleerde vorig jaar eveneens naar de zege.