Vorige week dinsdag maakte bondscoach Verbrugghe al de eerste vijf namen bekend voor het WK wielrennen voor de mannen. Toen kregen Greg Van Avermaet (CCC), Dylan Teuns (Bahrein-Merida), Oliver Naesen (AG2R), Philippe Gilbert en Remco Evenepoel (allebei Deceuninck-Quick Step) al goed nieuws.

Daar komen nu ook Yves Lampaert en Tim Declercq (beiden Deceuninck-Quick Step) en Tim Wellens (Lotto-Soudal) bij. Laurens De Plus, Laurens De Vreese, Jasper Stuyven en Sep Vanmarcke zijn de reserves. Voor de tijdrit zijn Lampaert, Remco Evenepoel en Victor Campenaerts geselecteerd. De wegrit vindt plaats op zondag 29 september. Vier dagen eerder is het de beurt aan de tijdrijders.

De acht geselecteerden:

Greg Van Avermaet (CCC)

Dylan Teuns (Bahrein-Merida)

Oliver Naesen (AG2R)

Philippe Gilbert (Deceuninck-Quick Step)

Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick Step)

Yves Lampaert (Deceuninck-Quick Step)

Tim Declercq (Deceuninck-Quick Step)

Tim Wellens (Lotto-Soudal)

Vorige week dinsdag maakte bondscoach Verbrugghe al de eerste vijf namen bekend voor het WK wielrennen voor de mannen. Toen kregen Greg Van Avermaet (CCC), Dylan Teuns (Bahrein-Merida), Oliver Naesen (AG2R), Philippe Gilbert en Remco Evenepoel (allebei Deceuninck-Quick Step) al goed nieuws. Daar komen nu ook Yves Lampaert en Tim Declercq (beiden Deceuninck-Quick Step) en Tim Wellens (Lotto-Soudal) bij. Laurens De Plus, Laurens De Vreese, Jasper Stuyven en Sep Vanmarcke zijn de reserves. Voor de tijdrit zijn Lampaert, Remco Evenepoel en Victor Campenaerts geselecteerd. De wegrit vindt plaats op zondag 29 september. Vier dagen eerder is het de beurt aan de tijdrijders.