Leipheimer kocht het verboden product bij de toenmalige teamarts van Rabobank. De teamdokter hielp hem ook bij het toedienen van het middel. Dat valt op te maken uit de documenten in verband met Lance Armstrong die gepubliceerf zijn door het Amerikaanse Antidopingagentschap USADA.

Niet de enige

In het verslag van de verklaring onder ede van de 38-jarige Leipheimer, die van 2002 tot en met 2004 voor Rabobank fietste, is de naam van de betrokken teamarts onleesbaar gemaakt. Volgens Leipheimer was een andere renner in de ploeg ook aan de EPO. Diens naam is in het rapport eveneens zwart gemaakt. "We hebben zijn gebruik van EPO verscheidene keren besproken", gaf Leipheimer te kennen. (Belga/TV)

Leipheimer kocht het verboden product bij de toenmalige teamarts van Rabobank. De teamdokter hielp hem ook bij het toedienen van het middel. Dat valt op te maken uit de documenten in verband met Lance Armstrong die gepubliceerf zijn door het Amerikaanse Antidopingagentschap USADA.Niet de enige In het verslag van de verklaring onder ede van de 38-jarige Leipheimer, die van 2002 tot en met 2004 voor Rabobank fietste, is de naam van de betrokken teamarts onleesbaar gemaakt. Volgens Leipheimer was een andere renner in de ploeg ook aan de EPO. Diens naam is in het rapport eveneens zwart gemaakt. "We hebben zijn gebruik van EPO verscheidene keren besproken", gaf Leipheimer te kennen. (Belga/TV)