De jonge renner uit Knesselare overleed gisteren in het ziekenhuis aan zijn verwondingen na een val in de derde rit van de Ronde van Polen. De wielerwereld reageerde geschokt en online kwamen er talrijke steunbetuigingen aan de familie, vrienden en ploeg van Lambrecht.

De Poolse organisatoren gingen vrijwel meteen richting een geneutraliseerde rit om de klimmer te herdenken. Via Twitter liet Lotto-Soudal weten ook deel te nemen aan de memorialrit tussen Jaworzno en Kocierz. Deze werd met ettelijke kilometers ingekort en het peloton blijft samen tot de eindmeet. De Belgische formatie rijdt voorop.

De jonge renner uit Knesselare overleed gisteren in het ziekenhuis aan zijn verwondingen na een val in de derde rit van de Ronde van Polen. De wielerwereld reageerde geschokt en online kwamen er talrijke steunbetuigingen aan de familie, vrienden en ploeg van Lambrecht.De Poolse organisatoren gingen vrijwel meteen richting een geneutraliseerde rit om de klimmer te herdenken. Via Twitter liet Lotto-Soudal weten ook deel te nemen aan de memorialrit tussen Jaworzno en Kocierz. Deze werd met ettelijke kilometers ingekort en het peloton blijft samen tot de eindmeet. De Belgische formatie rijdt voorop.