Mario Aerts (36), die over enkele weken een punt achter zijn carrière zet, ruilt volgend seizoen de fiets voor een plaats in de volgwagen. Hij wordt vanaf 2012 ploegleider bij wielerteam Lotto.Dat bevestigt Aerts vandaag in Het Nieuwsblad.

"Het contract is nog niet getekend, maar dat komt nog wel", dixit Aerts. "Ik veronderstel wel dat ik nog niet dadelijk in de Tour voor de leeuwen zal worden geworpen en dat ik de hiërarchie in acht zal moeten nemen. Daar maal ik niet om."

"Belangrijk is dat ik in een milieu kan blijven functioneren dat ik ken en dat ik weer een doel voor ogen heb." (Belga/KVDA)

Mario Aerts (36), die over enkele weken een punt achter zijn carrière zet, ruilt volgend seizoen de fiets voor een plaats in de volgwagen. Hij wordt vanaf 2012 ploegleider bij wielerteam Lotto.Dat bevestigt Aerts vandaag in Het Nieuwsblad. "Het contract is nog niet getekend, maar dat komt nog wel", dixit Aerts. "Ik veronderstel wel dat ik nog niet dadelijk in de Tour voor de leeuwen zal worden geworpen en dat ik de hiërarchie in acht zal moeten nemen. Daar maal ik niet om." "Belangrijk is dat ik in een milieu kan blijven functioneren dat ik ken en dat ik weer een doel voor ogen heb." (Belga/KVDA)