De Abdij van Maagdendale is een historische site die gekozen is om zijn 'open karakter, internationale uitstraling en prachtige ligging aan het jaagpad langs de Schelde', zegt Demir. De Cisterciënzerabdij Maagdendale is opgetrokken in de 13e eeuw in Pamele, een stadsdeel op de rechteroever van de Schelde in Oudenaarde.

De stad is sinds 2012 de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen en wordt omringd door de meest legendarische hellingen die op het parcours liggen van de meeste wielerklassiekers die Vlaanderen aandoen. In de nieuwe wielerhub komt een tentoonstellingsruimte, een winkel, fietsverhuur- en hersteldienst en horeca.

De Abdij van Maagdendale is een historische site die gekozen is om zijn 'open karakter, internationale uitstraling en prachtige ligging aan het jaagpad langs de Schelde', zegt Demir. De Cisterciënzerabdij Maagdendale is opgetrokken in de 13e eeuw in Pamele, een stadsdeel op de rechteroever van de Schelde in Oudenaarde. De stad is sinds 2012 de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen en wordt omringd door de meest legendarische hellingen die op het parcours liggen van de meeste wielerklassiekers die Vlaanderen aandoen. In de nieuwe wielerhub komt een tentoonstellingsruimte, een winkel, fietsverhuur- en hersteldienst en horeca.