Hij was na een wedstrijd met start op de Antwerpse Grote Markt en aankomst na 238 km en veertien rondjes op de Desguinlei de snelste van een kopgroep met vijf en haalde het voor Sep Vanmarcke, Jasper Stuyven, Jens Keukeleire en Nathan Van Hooydonck. Naesen pakte de driekleur na een ultieme jump, het verschil met Vanmarcke was miniem.

De vlucht van de dag bestond uit het trio Jürgen Roelandts, Jonas Rickaert en Kevyn Ista, zij gingen er al in de tweede ronde vandoor en werden op 56 km van de streep tot de orde geroepen door het peloton. Daarna volgen tal van prikken, met nog zo'n 30 km te gaan vormde zich een kopgroep van zo'n vijftien renners. Topfavorieten Philippe Gilbert en Greg Van Avermaet hadden de goede vlucht gemist, uiteindelijk gingen Stuyven/Vanmarcke/Keukeleire/Naesen/Van Hooydonck als leiders de slotronde in.

Vanmarcke probeerde de spurt te ontlopen en ging alleen met nog twee kilometer te gaan alleen, de sprint kwam er toch. Daarin leek Vanmarcke zegezeker, Naesen besliste er met een ultieme jump echter anders over.

De 26-jarige Naesen volgt op de erelijst Philippe Gilbert op. Eerder op de dag werd Jolien D'Hoore voor de vierde keer in haar carrière Belgisch kampioene bij de vrouwen, de topfavoriete sprintte sneller dan Lotte Kopecky en Kelly Druyts.

Hij was na een wedstrijd met start op de Antwerpse Grote Markt en aankomst na 238 km en veertien rondjes op de Desguinlei de snelste van een kopgroep met vijf en haalde het voor Sep Vanmarcke, Jasper Stuyven, Jens Keukeleire en Nathan Van Hooydonck. Naesen pakte de driekleur na een ultieme jump, het verschil met Vanmarcke was miniem.De vlucht van de dag bestond uit het trio Jürgen Roelandts, Jonas Rickaert en Kevyn Ista, zij gingen er al in de tweede ronde vandoor en werden op 56 km van de streep tot de orde geroepen door het peloton. Daarna volgen tal van prikken, met nog zo'n 30 km te gaan vormde zich een kopgroep van zo'n vijftien renners. Topfavorieten Philippe Gilbert en Greg Van Avermaet hadden de goede vlucht gemist, uiteindelijk gingen Stuyven/Vanmarcke/Keukeleire/Naesen/Van Hooydonck als leiders de slotronde in. Vanmarcke probeerde de spurt te ontlopen en ging alleen met nog twee kilometer te gaan alleen, de sprint kwam er toch. Daarin leek Vanmarcke zegezeker, Naesen besliste er met een ultieme jump echter anders over. De 26-jarige Naesen volgt op de erelijst Philippe Gilbert op. Eerder op de dag werd Jolien D'Hoore voor de vierde keer in haar carrière Belgisch kampioene bij de vrouwen, de topfavoriete sprintte sneller dan Lotte Kopecky en Kelly Druyts.