Na een wedstrijd over 57,2 kilometer klokte de Belgische formatie af in 1u04:16.81. Daarmee hield OPQS amper 81 honderdsten over op het Australische Orica-GreenEdge. Het Britse Sky pakte brons op 22.55.

Lotto-Belisol eindigde als dertiende op 3:01, Topsport Vlaanderen-Baloise werd 22e (op 24 teams) op 4:54.

Het zestal van Omega Pharma-Quick.Step werd gevormd door Kristof Vandewalle, de Duitse wereldkampioen tijdrijden Tony Martin, de Fransman Sylvain Chavanel, de Nederlander Niki Terpstra, de Slovaak Peter Velits en de Pool Michal Kwiatkowski. Die laatste verving in vergelijking met de ploeg die vorig jaar goud won de geblesseerde Tom Boonen. (Belga/KVDA)

Na een wedstrijd over 57,2 kilometer klokte de Belgische formatie af in 1u04:16.81. Daarmee hield OPQS amper 81 honderdsten over op het Australische Orica-GreenEdge. Het Britse Sky pakte brons op 22.55. Lotto-Belisol eindigde als dertiende op 3:01, Topsport Vlaanderen-Baloise werd 22e (op 24 teams) op 4:54. Het zestal van Omega Pharma-Quick.Step werd gevormd door Kristof Vandewalle, de Duitse wereldkampioen tijdrijden Tony Martin, de Fransman Sylvain Chavanel, de Nederlander Niki Terpstra, de Slovaak Peter Velits en de Pool Michal Kwiatkowski. Die laatste verving in vergelijking met de ploeg die vorig jaar goud won de geblesseerde Tom Boonen. (Belga/KVDA)