Groenewegen keert zaterdag na een schorsing van negen maanden terug in het peloton in de Ronde van Italië. De sprinter van Jumbo-Visma wilde vorige week over zijn ontmoeting met Jakobsen niet al te veel kwijt, maar zei dat het een prettig gesprek was geweest en dat beiden hun hart hadden kunnen luchten. 'Ik ben verrast met wat Dylan Groenwegen heeft verteld over onze ontmoeting', schrijft Jakobsen. 'Het gesprek was bedoeld om begrip voor elkaar te krijgen voor wat er is gebeurd in Polen. Het was de bedoeling dat de inhoud van het gesprek vertrouwelijk zou zijn, alleen bestemd voor ons en onze juridische teams. Ik ben teleurgesteld dat Dylan er toch in het openbaar over heeft gesproken. Dat zal ik niet doen.'

Jakobsen, die momenteel met zijn ploeg Deceuninck-Quick Step deelneemt aan de Ronde van de de Algarve, zou er graag met Groenewegen zelf uitkomen, maar zinspeelt ook op juridische acties. 'It takes two to tango', besluit hij zijn reeks tweets.

Groenewegen keert zaterdag na een schorsing van negen maanden terug in het peloton in de Ronde van Italië. De sprinter van Jumbo-Visma wilde vorige week over zijn ontmoeting met Jakobsen niet al te veel kwijt, maar zei dat het een prettig gesprek was geweest en dat beiden hun hart hadden kunnen luchten. 'Ik ben verrast met wat Dylan Groenwegen heeft verteld over onze ontmoeting', schrijft Jakobsen. 'Het gesprek was bedoeld om begrip voor elkaar te krijgen voor wat er is gebeurd in Polen. Het was de bedoeling dat de inhoud van het gesprek vertrouwelijk zou zijn, alleen bestemd voor ons en onze juridische teams. Ik ben teleurgesteld dat Dylan er toch in het openbaar over heeft gesproken. Dat zal ik niet doen.' Jakobsen, die momenteel met zijn ploeg Deceuninck-Quick Step deelneemt aan de Ronde van de de Algarve, zou er graag met Groenewegen zelf uitkomen, maar zinspeelt ook op juridische acties. 'It takes two to tango', besluit hij zijn reeks tweets.