De lokale politie Beringen-Ham-Tessenderlo is dinsdag ter plaatse vaststellingen gaan doen, nadat de melding was binnengekomen van het overlijden van de 25-jarige wielrenner Jeroen Goeleven in Paal (Beringen). De vader had zijn jonge zoon levenloos aangetroffen in zijn slaapkamer.

Volgens de politie wijst alles in de richting van een natuurlijk overlijden van de Limburgse kampioen tijdrijden bij de amateurs. De politie verwittigde vervolgens het Limburgse parket.

Vader Danny Goeleven maakte het plotse overlijden van zijn zoon via zijn Facebookpagina bekend. Ook de wielerploeg van Jeroen, Snake Cycling Team, meldde de dood van de twintiger. Volgens de vader is een zelfmoord uitgesloten en gaat het weer om 'een jonge beloftevolle wielrenner die onverklaarbaar afscheid neemt'.

De lokale politie Beringen-Ham-Tessenderlo is dinsdag ter plaatse vaststellingen gaan doen, nadat de melding was binnengekomen van het overlijden van de 25-jarige wielrenner Jeroen Goeleven in Paal (Beringen). De vader had zijn jonge zoon levenloos aangetroffen in zijn slaapkamer. Volgens de politie wijst alles in de richting van een natuurlijk overlijden van de Limburgse kampioen tijdrijden bij de amateurs. De politie verwittigde vervolgens het Limburgse parket.Vader Danny Goeleven maakte het plotse overlijden van zijn zoon via zijn Facebookpagina bekend. Ook de wielerploeg van Jeroen, Snake Cycling Team, meldde de dood van de twintiger. Volgens de vader is een zelfmoord uitgesloten en gaat het weer om 'een jonge beloftevolle wielrenner die onverklaarbaar afscheid neemt'.