Stijn Devolder heeft na een valpartij moeten opgeven in Parijs-Roubaix. De renner van Trek Factory Racing Team werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ook Gert Steegmans gaf op.

Stijn Devolder was een van de voornaamste slachtoffers van een valpartij op de tweede kasseistrook, Viesly, na 105 km. Bij Trek vrezen ze voor een scheur in zijn kuit. Over is het voorjaar van Devolder mocht die vrees bewaarheid worden. Devolder zou ook nog de Amstel Gold Race rijden.

Ook zijn ploegmaat Gert Steegmans stond door de valpartij langs de kant en moest wachten op een nieuwe fiets. Devolder kon zijn tocht niet voortzetten en werd met verwondingen in het gezicht en op het been overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de valpartij van Fabian Cancellara in de E3 Harelbeke was Trek al zijn kopman kwijt voor de klassiekers. Nu ook Devolder, de tweede kopman, uit de wedstrijd is, wordt het wellicht een lange tocht voor de ploeg richting finish in Roubaix, want ook Gert Steegmans stapte intussen uit koers. Dat meldt de ploeg via Twitter.

(Belga/SD)

Stijn Devolder was een van de voornaamste slachtoffers van een valpartij op de tweede kasseistrook, Viesly, na 105 km. Bij Trek vrezen ze voor een scheur in zijn kuit. Over is het voorjaar van Devolder mocht die vrees bewaarheid worden. Devolder zou ook nog de Amstel Gold Race rijden.Ook zijn ploegmaat Gert Steegmans stond door de valpartij langs de kant en moest wachten op een nieuwe fiets. Devolder kon zijn tocht niet voortzetten en werd met verwondingen in het gezicht en op het been overgebracht naar het ziekenhuis. Na de valpartij van Fabian Cancellara in de E3 Harelbeke was Trek al zijn kopman kwijt voor de klassiekers. Nu ook Devolder, de tweede kopman, uit de wedstrijd is, wordt het wellicht een lange tocht voor de ploeg richting finish in Roubaix, want ook Gert Steegmans stapte intussen uit koers. Dat meldt de ploeg via Twitter.(Belga/SD)