In een alweer gesloten versie van La Doyenne kwam de belangrijkste aanval er op 20 kilometer van het einde. Philippe Gilbert opende de debatten, zijn ploegmaat Bob Jungels geraakte weg op de counter. Niemand kon het gat snel dichten, en de Luxemburger begon met meer dan 50 seconden voorsprong aan de Saint-Nicolas. Daar kwam er een reactie van Jelle Vanendert, die boven nog 20 seconden achterstand had.

Jungels kon in de slotkilometers zijn ritme terugvinden, en reed weer verder weg van Vanendert. De zege was binnen, alwéér voor een renner van Quick-Step. Vanendert werd nog opgeslokt en Woods won de sprint voor de tweede plaats, voor Bardet.

In een alweer gesloten versie van La Doyenne kwam de belangrijkste aanval er op 20 kilometer van het einde. Philippe Gilbert opende de debatten, zijn ploegmaat Bob Jungels geraakte weg op de counter. Niemand kon het gat snel dichten, en de Luxemburger begon met meer dan 50 seconden voorsprong aan de Saint-Nicolas. Daar kwam er een reactie van Jelle Vanendert, die boven nog 20 seconden achterstand had.Jungels kon in de slotkilometers zijn ritme terugvinden, en reed weer verder weg van Vanendert. De zege was binnen, alwéér voor een renner van Quick-Step. Vanendert werd nog opgeslokt en Woods won de sprint voor de tweede plaats, voor Bardet.