Robert Gesink betreurt dat zijn generatie de rekening moet betalen voor het gebruik van doping door zijn oude collega's. "We waren de laatste jaren juist een andere weg ingeslagen. Het is heel erg zuur dat wij nu de rekening moeten betalen voor wat er in het verleden is gebeurd. Alles waar wij nu mee bezig zijn, loopt vertraging op. Ik baal daar ontzettend van, want wij waren toch echt op een goede en nette manier bezig".

Gesink beseft dat de ploeg in een hele moeilijke positie zat. "Het is naïef om te denken dat de Rabobank het rapport over Lance Armstrong fraai zou vinden. Dus je houdt er wel rekening mee. Het is 17 jaar een verschrikkelijk mooi project geweest. Het is echt heel jammer dat dit op deze manier ten einde komt. Het zijn waardeloze tijden. Het is onduidelijk waar het naartoe moet. Ik hoop dat er een goede oplossing komt."

Lars Boom, ploegmaat van Gesink bij Rabobank, treedt zijn kopman bij. "De Rabobank weet ook dat we nu heel erg goed bezig zijn. Maar natuurlijk moet je het standpunt van de bank ook begrijpen. Maar wij zijn toch de dupe van iets waar wij niets mee te maken hebben." (ANP/KVDA)

Robert Gesink betreurt dat zijn generatie de rekening moet betalen voor het gebruik van doping door zijn oude collega's. "We waren de laatste jaren juist een andere weg ingeslagen. Het is heel erg zuur dat wij nu de rekening moeten betalen voor wat er in het verleden is gebeurd. Alles waar wij nu mee bezig zijn, loopt vertraging op. Ik baal daar ontzettend van, want wij waren toch echt op een goede en nette manier bezig". Gesink beseft dat de ploeg in een hele moeilijke positie zat. "Het is naïef om te denken dat de Rabobank het rapport over Lance Armstrong fraai zou vinden. Dus je houdt er wel rekening mee. Het is 17 jaar een verschrikkelijk mooi project geweest. Het is echt heel jammer dat dit op deze manier ten einde komt. Het zijn waardeloze tijden. Het is onduidelijk waar het naartoe moet. Ik hoop dat er een goede oplossing komt." Lars Boom, ploegmaat van Gesink bij Rabobank, treedt zijn kopman bij. "De Rabobank weet ook dat we nu heel erg goed bezig zijn. Maar natuurlijk moet je het standpunt van de bank ook begrijpen. Maar wij zijn toch de dupe van iets waar wij niets mee te maken hebben." (ANP/KVDA)