Dinsdagmiddag stond het WK tijdrijden voor beloften (-23 jaar) op de agenda. Het werd een loodzware opdracht want de regen viel met bakken uit de hemel. Op sommige plekken op het parcours lagen dan ook heel diepe plassen waar je met de fiets niet door kon. Veel renners waren dan ook verontwaardigd dat de race niet werd stilgelegd.

Voor de Deen Mikkel Bjerg was het evenwel geen probleem. Hij reed overtuigend naar zijn derde opeenvolgende wereldtitel bij de beloften met een voorsprong van 26 seconden op de Amerikaan Ian Garrison. Onze landgenoot Brent Van Moer, een van de topfavorieten, werd teleurstellend vierde. Later op de namiddag staat ook nog de tijdrit bij de elitevrouwen op het programma.

Dinsdagmiddag stond het WK tijdrijden voor beloften (-23 jaar) op de agenda. Het werd een loodzware opdracht want de regen viel met bakken uit de hemel. Op sommige plekken op het parcours lagen dan ook heel diepe plassen waar je met de fiets niet door kon. Veel renners waren dan ook verontwaardigd dat de race niet werd stilgelegd. Voor de Deen Mikkel Bjerg was het evenwel geen probleem. Hij reed overtuigend naar zijn derde opeenvolgende wereldtitel bij de beloften met een voorsprong van 26 seconden op de Amerikaan Ian Garrison. Onze landgenoot Brent Van Moer, een van de topfavorieten, werd teleurstellend vierde. Later op de namiddag staat ook nog de tijdrit bij de elitevrouwen op het programma.