Voor de wegrit bestaat de Belgische selectie bij de elite, naast Evenepoel, ook uit Victor Campenaerts, Stan Dewulf, Philippe Gilbert, Ben Hermans, Dylan Teuns, Harm Vanhoucke en Gianni Vermeersch.

Aan de tijdrit neemt voor België naast Remco Evenepoel ook Rune Herregodts deel.

Bij de vrouwen rijden ook Ann-Sophie Duyck en Sara Van De Vel de dubbel: zij maken dus deel uit van de selectie bij de elites voor zowel de weg- als de tijdrit. Voor de wegrit bestaat de selectie naast Duyck en Van De Vel ook uit Valerie Demey, Lotte Kopecky, Lone Meertens, Jesse Vandenbulcke, Julie Van De Velde en Fien Van Eynde.

Voor de wegrit bestaat de Belgische selectie bij de elite, naast Evenepoel, ook uit Victor Campenaerts, Stan Dewulf, Philippe Gilbert, Ben Hermans, Dylan Teuns, Harm Vanhoucke en Gianni Vermeersch. Aan de tijdrit neemt voor België naast Remco Evenepoel ook Rune Herregodts deel. Bij de vrouwen rijden ook Ann-Sophie Duyck en Sara Van De Vel de dubbel: zij maken dus deel uit van de selectie bij de elites voor zowel de weg- als de tijdrit. Voor de wegrit bestaat de selectie naast Duyck en Van De Vel ook uit Valerie Demey, Lotte Kopecky, Lone Meertens, Jesse Vandenbulcke, Julie Van De Velde en Fien Van Eynde.