De 22-jarige Kron won de 178,4 kilometer lange bergrit met start en aankomst in Calella na een sprint met een groepje van vier. De Spanjaard Luis Leon Sanchez en de Fransman Rémy Rochas eindigden ook op het podium. De Duitser Lennard Kämna werd vierde.

Dinsdag staat in en rond Banyoles een 18,5 kilometer lange individuele tijdrit op het programma. De Ronde van Catalonië eindigt zondag. Dan is de opvolger van Miguel Angel Lopez bekend. De Colombiaan pakte in 2019 de eindzege, vorig jaar ging de rittenkoers vanwege de coronapandemie niet door.

De 22-jarige Kron won de 178,4 kilometer lange bergrit met start en aankomst in Calella na een sprint met een groepje van vier. De Spanjaard Luis Leon Sanchez en de Fransman Rémy Rochas eindigden ook op het podium. De Duitser Lennard Kämna werd vierde. Dinsdag staat in en rond Banyoles een 18,5 kilometer lange individuele tijdrit op het programma. De Ronde van Catalonië eindigt zondag. Dan is de opvolger van Miguel Angel Lopez bekend. De Colombiaan pakte in 2019 de eindzege, vorig jaar ging de rittenkoers vanwege de coronapandemie niet door.