De 27-jarige Fransman Julian Alaphilippe (Deceuninck - Quick-Step), elfde op 1:49, moest wat terrein prijsgeven, maar behield wel de gele leiderstrui. Hij heeft nu nog 1:35 voor op de Welshman Geraint Thomas en 1:47 op de Nederlander Steven Kruijswijk. Pinot is op 1:50 vierde, de Colombiaan Egan Bernal op 2:02 vijfde. Meurisse is op 28:25 negentiende.

Yates boekte zijn vierde zege van het seizoen. In deze Tour won hij ook al de twaalfde etappe. Eerder dit jaar bracht hij een rit in de Ruta del Sol (2.BC) en de tijdrit in Parijs-Nice (WT) op zijn palmares.

Maandag krijgen de renners een tweede rustdag. Dinsdag volgt een 177 kilmeter lange rit met start en aankomst in Nîmes, waar een massaspurt verwacht wordt.

De 27-jarige Fransman Julian Alaphilippe (Deceuninck - Quick-Step), elfde op 1:49, moest wat terrein prijsgeven, maar behield wel de gele leiderstrui. Hij heeft nu nog 1:35 voor op de Welshman Geraint Thomas en 1:47 op de Nederlander Steven Kruijswijk. Pinot is op 1:50 vierde, de Colombiaan Egan Bernal op 2:02 vijfde. Meurisse is op 28:25 negentiende.Yates boekte zijn vierde zege van het seizoen. In deze Tour won hij ook al de twaalfde etappe. Eerder dit jaar bracht hij een rit in de Ruta del Sol (2.BC) en de tijdrit in Parijs-Nice (WT) op zijn palmares.Maandag krijgen de renners een tweede rustdag. Dinsdag volgt een 177 kilmeter lange rit met start en aankomst in Nîmes, waar een massaspurt verwacht wordt.