Op Twitter liet Sven Nys weten dat zijn mobilhome te koop staat. Zijn eigen trainer, Paul Van Den Bosch, had meteen de consequentie daarvan door (de mobilhomes is onmisbaar bij veldrijders om naar de cross te gaan).

Zijn tweet verraadde enige verbazing: "Te koop? Einde van de carrière dan toch in zicht?" Waarop Nys nog altijd via twitter met zijn eigen coach communiceert: "Morgen geef ik meer info!" En Van Den Bosch alvast een conclusie trekt: "Beslissing over al dan niet verder zetten carrière Sven Nys in zicht. Ook bepalend voor mijn toekomst." (WP)

Op Twitter liet Sven Nys weten dat zijn mobilhome te koop staat. Zijn eigen trainer, Paul Van Den Bosch, had meteen de consequentie daarvan door (de mobilhomes is onmisbaar bij veldrijders om naar de cross te gaan). Zijn tweet verraadde enige verbazing: "Te koop? Einde van de carrière dan toch in zicht?" Waarop Nys nog altijd via twitter met zijn eigen coach communiceert: "Morgen geef ik meer info!" En Van Den Bosch alvast een conclusie trekt: "Beslissing over al dan niet verder zetten carrière Sven Nys in zicht. Ook bepalend voor mijn toekomst." (WP)