Sunweb was sinds 2017 verbonden aan de ploeg van manager Iwan Spekenbrink. Vandenbergh verklaarde dat de reisorganisatie, vanwege de coronacrisis, haar prioriteiten elders gaat leggen. Sunweb blijft wel partner van het team, maar niet langer hoofdsponsor. DSM neemt die taak over.

Het team werkte al vijf jaar samen met DSM, onder meer wat betreft de voeding en de kledij van de renners, die hen beter beschermt tegen valpartijen. Maar nu wordt het bedrijf dus hoofdsponsor na het afhaken van Sunweb.

Het devies van de ploeg blijft 'Keep Challenging'. De kleuren zijn niet langer rood-wit, maar zwart-blauw en het logo van DSM. Het team rijdt voortaan met Scott-fietsen en heeft met Romain Bardet een nieuwe kopman voor het rondewerk na het vertrek van Wilco Kelderman en Sam Oomen. Andere uithangborden zijn Soren Kragh Andersen, Marc Hirschi en Jai Hindley, tweede in de jongste Giro. Tiesj Benoot en Ilan Van Wilder zijn de Belgen binnen het team.

Met Marc Hirschi en Soren Kragh Andersen (2) pakte het team in Tour het voorbije jaar drie ritzeges. Hirschi won ook nog de Waalse Pijl en behaalde brons in de wegrit op het WK.

Sunweb was sinds 2017 verbonden aan de ploeg van manager Iwan Spekenbrink. Vandenbergh verklaarde dat de reisorganisatie, vanwege de coronacrisis, haar prioriteiten elders gaat leggen. Sunweb blijft wel partner van het team, maar niet langer hoofdsponsor. DSM neemt die taak over. Het team werkte al vijf jaar samen met DSM, onder meer wat betreft de voeding en de kledij van de renners, die hen beter beschermt tegen valpartijen. Maar nu wordt het bedrijf dus hoofdsponsor na het afhaken van Sunweb. Het devies van de ploeg blijft 'Keep Challenging'. De kleuren zijn niet langer rood-wit, maar zwart-blauw en het logo van DSM. Het team rijdt voortaan met Scott-fietsen en heeft met Romain Bardet een nieuwe kopman voor het rondewerk na het vertrek van Wilco Kelderman en Sam Oomen. Andere uithangborden zijn Soren Kragh Andersen, Marc Hirschi en Jai Hindley, tweede in de jongste Giro. Tiesj Benoot en Ilan Van Wilder zijn de Belgen binnen het team. Met Marc Hirschi en Soren Kragh Andersen (2) pakte het team in Tour het voorbije jaar drie ritzeges. Hirschi won ook nog de Waalse Pijl en behaalde brons in de wegrit op het WK.