Sven Nys wil nog niet bevestigen of hij zondag zijn titel verdedigt op het Belgisch kampioenschap veldrijden in Mol. "Of ik zondag start? Vrijdag laat ik het jullie weten", twittert Sven Nys van op zijn stageplaats in Mallorca.

Ziek

De Kannibaal van Baal was de voorbije dagen ziek en kon daardoor amper zijn kansen verdedigen op de wereldbekermanche in Rome. Hij werd er twintigste en speelde zo een mogelijke eindzege in het regelmatigheidscriterium kwijt.

Op zijn Twitteraccount zegt Nys "het best wel grappig te vinden om de verhalen over zichzelf in de pers te lezen".

"In zak en as na Rome, start hij of start hij niet in het BK... Zal ik eens wat zeggen? Ik ben super gelukkig, trots op alles wat ik dit seizoen al gewonnen heb. Volgend jaar zal ik weer zoveel koersen rijden. Ik lig echt niet meer wakker van een week ziek zijn. Relativeren en genieten van alles wat ik mag meemaken, dat is wat ik doe," aldus Nys.

Sven Nys wil nog niet bevestigen of hij zondag zijn titel verdedigt op het Belgisch kampioenschap veldrijden in Mol. "Of ik zondag start? Vrijdag laat ik het jullie weten", twittert Sven Nys van op zijn stageplaats in Mallorca. Ziek De Kannibaal van Baal was de voorbije dagen ziek en kon daardoor amper zijn kansen verdedigen op de wereldbekermanche in Rome. Hij werd er twintigste en speelde zo een mogelijke eindzege in het regelmatigheidscriterium kwijt. Op zijn Twitteraccount zegt Nys "het best wel grappig te vinden om de verhalen over zichzelf in de pers te lezen". "In zak en as na Rome, start hij of start hij niet in het BK... Zal ik eens wat zeggen? Ik ben super gelukkig, trots op alles wat ik dit seizoen al gewonnen heb. Volgend jaar zal ik weer zoveel koersen rijden. Ik lig echt niet meer wakker van een week ziek zijn. Relativeren en genieten van alles wat ik mag meemaken, dat is wat ik doe," aldus Nys.