"Teleurgesteld over de selectie, met 7 kopmannen naar het WK. OK dan moet het maar", reageert Nys op Twitter.

De kopman van Landbouwkrediet had de voorbije dagen nadrukkelijk gepleit voor een selectie van zijn ploegmaat Sven Vanthourenhout, maar daar ging bondscoach Rudy De Bie dus niet op in.

"Ik kijk nu al uit naar de selectie voor het WK op de weg, zouden ze daar ook de 9 beste renners van het jaar meenemen?", gaat Nys verder.

De Belgische kampioen laat de schouders echter niet hangen. "Uitgaan van eigen kracht zoals BK. Gelukkig is Koksijde lastig genoeg. Ik kan dit natuurlijk wel begrijpen", besluit hij. (Belga/EE)

"Teleurgesteld over de selectie, met 7 kopmannen naar het WK. OK dan moet het maar", reageert Nys op Twitter. De kopman van Landbouwkrediet had de voorbije dagen nadrukkelijk gepleit voor een selectie van zijn ploegmaat Sven Vanthourenhout, maar daar ging bondscoach Rudy De Bie dus niet op in. "Ik kijk nu al uit naar de selectie voor het WK op de weg, zouden ze daar ook de 9 beste renners van het jaar meenemen?", gaat Nys verder. De Belgische kampioen laat de schouders echter niet hangen. "Uitgaan van eigen kracht zoals BK. Gelukkig is Koksijde lastig genoeg. Ik kan dit natuurlijk wel begrijpen", besluit hij. (Belga/EE)