Na haar tweede ritzege heeft Vos nu dertig seconden voor op de Italiaanse Silvia Persico en de Poolse Katarzyna Niewiadoma. Kopecky is als zeventiende op 4:42 beste Belgische. Julie De Wilde zakte naar de 24e plaats, op 5:12, en is de witte trui kwijt. In het jongerenklassement is ze nu tweede, op veertien seconden van de Zweedse Julia Borgström.

Zaterdag trekken de rensters de Vogezen in. In de 127,1 kilometer lange koninginnenrit tussen Sélestat en Le Markstein moeten ze over de Petit Ballon (9,3 km, 8,1%), de Platzerwasel (7,1 km, 8,3 %) en de Grand Ballon (13,5 km, 6,7 %). Op de top van die laatste klim, het hoogste punt in deze Tour, is het nog zeven kilometer naar de aankomst.

Na haar tweede ritzege heeft Vos nu dertig seconden voor op de Italiaanse Silvia Persico en de Poolse Katarzyna Niewiadoma. Kopecky is als zeventiende op 4:42 beste Belgische. Julie De Wilde zakte naar de 24e plaats, op 5:12, en is de witte trui kwijt. In het jongerenklassement is ze nu tweede, op veertien seconden van de Zweedse Julia Borgström. Zaterdag trekken de rensters de Vogezen in. In de 127,1 kilometer lange koninginnenrit tussen Sélestat en Le Markstein moeten ze over de Petit Ballon (9,3 km, 8,1%), de Platzerwasel (7,1 km, 8,3 %) en de Grand Ballon (13,5 km, 6,7 %). Op de top van die laatste klim, het hoogste punt in deze Tour, is het nog zeven kilometer naar de aankomst.