Van der Poel kwam als eerste over de meet na een etappe van 183,5 km tussen Perros-Guirec en Mûr-de-Bretagne Guerlédan, net als zaterdag opnieuw een aankomst voor punchers. Op ruim 700 van de meet sloeg de Nederlander toe en hij bleef uit de klauwen van zijn concurrenten. De Slovenen Tadej Pogacar, de Tourwinaar van 2020, en Primoz Roglic eindigden op respectievelijk de tweede en derde plaats. De Nederlander Wilco Kelderman werd vierde. Alaphilippe, die in de openingsrit de beste was, moest tevreden zijn met de vijfde plaats.

In de stand volgt Alaphilippe op acht seconden van Van der Poel. Pogacar is derde op 13 seconden.

Maandag staat een rit over 182,9 km van Lorient naar Pontivy op het programma. Naar alle waarschijnlijkheid zal er in een massasprint gestreden worden om de overwinning..

Van der Poel kwam als eerste over de meet na een etappe van 183,5 km tussen Perros-Guirec en Mûr-de-Bretagne Guerlédan, net als zaterdag opnieuw een aankomst voor punchers. Op ruim 700 van de meet sloeg de Nederlander toe en hij bleef uit de klauwen van zijn concurrenten. De Slovenen Tadej Pogacar, de Tourwinaar van 2020, en Primoz Roglic eindigden op respectievelijk de tweede en derde plaats. De Nederlander Wilco Kelderman werd vierde. Alaphilippe, die in de openingsrit de beste was, moest tevreden zijn met de vijfde plaats. In de stand volgt Alaphilippe op acht seconden van Van der Poel. Pogacar is derde op 13 seconden. Maandag staat een rit over 182,9 km van Lorient naar Pontivy op het programma. Naar alle waarschijnlijkheid zal er in een massasprint gestreden worden om de overwinning..