Tijdens de derde rit van de Tour de France trekken de renners maandag van Olonne-sur-Mer naar Redon (198 kilometer). Het peloton verlaat de Vendée en rijdt Bretagne binnen.

De etappe is nagenoeg volledig vlak - op 55 kilometer voor de finish staat met de Côte du Pont de Saint-Nazaire (cat. 4) de enige helling van de dag op het menu - en dus krijgen sprinters à la Cavendish, Petacchi en Hushovd hoogstwaarschijnlijk een kans.

Volg de laatste 50 kilometer van de rit live. Als u hieronder klikt op 'Click for Live Updates', hoeft u de pagina niet telkens te vernieuwen.

Tijdens de derde rit van de Tour de France trekken de renners maandag van Olonne-sur-Mer naar Redon (198 kilometer). Het peloton verlaat de Vendée en rijdt Bretagne binnen. De etappe is nagenoeg volledig vlak - op 55 kilometer voor de finish staat met de Côte du Pont de Saint-Nazaire (cat. 4) de enige helling van de dag op het menu - en dus krijgen sprinters à la Cavendish, Petacchi en Hushovd hoogstwaarschijnlijk een kans. Volg de laatste 50 kilometer van de rit live. Als u hieronder klikt op 'Click for Live Updates', hoeft u de pagina niet telkens te vernieuwen.