Het wielerteam van ploegleider Patrick Lefevere gooide de reportage nadien op You Tube. We zien een supergemotiveerd team dat op verkenning gaat door het Vlaamse landschap, waarbij ze op bekende plaatsen als de Molenberg, de Paterberg en de Oude Kwaremont gezwind voorbij enkele wieleramateurs bergop vliegen. Er werd ook een cameraatje op de helm van Matteo Trentin geïnstalleerd, wat unieke beelden oplevert van wielerprofs die elkaar achtervolgen.

Verder nog interviewtjes (in het Engels) met Kevin De Weert, Gert Steegmans en Nikolas Maes over de magie van de Ronde van Vlaanderen. (MS)

Het wielerteam van ploegleider Patrick Lefevere gooide de reportage nadien op You Tube. We zien een supergemotiveerd team dat op verkenning gaat door het Vlaamse landschap, waarbij ze op bekende plaatsen als de Molenberg, de Paterberg en de Oude Kwaremont gezwind voorbij enkele wieleramateurs bergop vliegen. Er werd ook een cameraatje op de helm van Matteo Trentin geïnstalleerd, wat unieke beelden oplevert van wielerprofs die elkaar achtervolgen. Verder nog interviewtjes (in het Engels) met Kevin De Weert, Gert Steegmans en Nikolas Maes over de magie van de Ronde van Vlaanderen. (MS)