Net als op de Mont-Saint-Michel zal ook de tijdrit tussen Embrun en Chorges zich afspelen in een fabelachtig panorama. Met water als decorstok, want het parcours kronkelt langs het meer van Serre Ponçon, een van de grootste kunstmatige waterreservoirs in Europa. Een paradijs voor kitesurfers, want de wind kan hier fel tekeer gaan.

En meestal ook goed weer - niet toevallig wordt Embrun 'het Nice van de Alpen' genoemd. In mei bracht Tourdirecteur Christian Prudhomme een bezoekje aan het parcours, waar nog volop werkzaamheden aan de gang waren.

Op dit filmpje krijgt u al een impressie van de prachtige uitzichten op het parcours.

Net als op de Mont-Saint-Michel zal ook de tijdrit tussen Embrun en Chorges zich afspelen in een fabelachtig panorama. Met water als decorstok, want het parcours kronkelt langs het meer van Serre Ponçon, een van de grootste kunstmatige waterreservoirs in Europa. Een paradijs voor kitesurfers, want de wind kan hier fel tekeer gaan. En meestal ook goed weer - niet toevallig wordt Embrun 'het Nice van de Alpen' genoemd. In mei bracht Tourdirecteur Christian Prudhomme een bezoekje aan het parcours, waar nog volop werkzaamheden aan de gang waren. Op dit filmpje krijgt u al een impressie van de prachtige uitzichten op het parcours.