Wellicht zal opnieuw een bijna voltallig peloton de laatste rechte lijn in duiken, want weer een vlakke rit zonder noemenswaardige hindernissen, op een helling van vierde categorie en een kort bultje op 10 km van de finish in Saint-Amand-Montrond na.

Voor de sprinters is het ook hun voorlaatste kans in deze Tour. Hierna wordt het voor hen een kwestie overleven in de bergen en hopen om heelhuids de Champs-Élysées te bereiken.

Toch zal na twee weken de vermoeidheid zijn tol beginnen te eisen en krijgen vluchters misschien toch een kans om stand te houden tegen de sprintersteams.

Wellicht zal opnieuw een bijna voltallig peloton de laatste rechte lijn in duiken, want weer een vlakke rit zonder noemenswaardige hindernissen, op een helling van vierde categorie en een kort bultje op 10 km van de finish in Saint-Amand-Montrond na. Voor de sprinters is het ook hun voorlaatste kans in deze Tour. Hierna wordt het voor hen een kwestie overleven in de bergen en hopen om heelhuids de Champs-Élysées te bereiken. Toch zal na twee weken de vermoeidheid zijn tol beginnen te eisen en krijgen vluchters misschien toch een kans om stand te houden tegen de sprintersteams.