In interviews blikken Greg Van Avermaet, Tiesj Benoot, Alejandro Valverde, Walter Planckaert en Niki Terpstra (met zijn vriendin Ramona) terug en vooruit. Verder groeven we in Noorwegen naar de roots van Alexander Kristoff, leggen we de levensloop van Peter Sagan en John Degenkolb bloot en argumenteren de ploegleiders van Tom Boonen, Fabian Cancellara en Philippe Gilbert waarom hun poulains nog niet versleten zijn. Coach Peter Hespel legt dan weer Zdenek Stybars transformatie van crosser tot wegrenner uit.

Daarnaast reportages over bijgeloof en rituelen in het peloton, het verdwijnen van de Italiaanse eendagscoureurs en het succes van de opleidingsploeg van Lotto-Soudal. En zoals elk jaar ook deskundige analyses van alle WorldTourploegen en de gegevens van hun renners.

Een onmisbare gids dus, die u door het nieuwe seizoen moet leiden.

De Wielergids van Sport/Voetbalmagazine telt 132 pagina's en kost 5,95 euro.

In interviews blikken Greg Van Avermaet, Tiesj Benoot, Alejandro Valverde, Walter Planckaert en Niki Terpstra (met zijn vriendin Ramona) terug en vooruit. Verder groeven we in Noorwegen naar de roots van Alexander Kristoff, leggen we de levensloop van Peter Sagan en John Degenkolb bloot en argumenteren de ploegleiders van Tom Boonen, Fabian Cancellara en Philippe Gilbert waarom hun poulains nog niet versleten zijn. Coach Peter Hespel legt dan weer Zdenek Stybars transformatie van crosser tot wegrenner uit. Daarnaast reportages over bijgeloof en rituelen in het peloton, het verdwijnen van de Italiaanse eendagscoureurs en het succes van de opleidingsploeg van Lotto-Soudal. En zoals elk jaar ook deskundige analyses van alle WorldTourploegen en de gegevens van hun renners.Een onmisbare gids dus, die u door het nieuwe seizoen moet leiden.De Wielergids van Sport/Voetbalmagazine telt 132 pagina's en kost 5,95 euro.