Daan Soete, Kiona Crabbé, Alicia Franck en Niels Vandeputte moesten Italië en de Verenigde Staten voor laten gaan.

Er deden slechts 7 teams mee aan de wedstrijd. Die teams waren op het laatste moment nog ingekrompen van 6 naar 4 wielrenners.

Daan Soete reed de snelste ronde (7:10) van alle deelnemers en bezorgde topfavoriet België dan ook snel de leiding. Kiona Crabbé zakte terug naar de vierde plaats en ook Alicia Franck liet zich als vierde aflossen. Niels Vandeputte ging nog furieus naar de koplopers op zoek, maar toen dat niet lukte, consolideerde hij de derde plaats.

Outsider Italië won met zeven seconden voorsprong op de Verenigde Staten en zestien op België. Italië trad aan met drie beloften: Samuele Leone, Davide Toneatti en Lucia Bramati, naast eliterenster Silvia Persico.

Daan Soete, Kiona Crabbé, Alicia Franck en Niels Vandeputte moesten Italië en de Verenigde Staten voor laten gaan.Er deden slechts 7 teams mee aan de wedstrijd. Die teams waren op het laatste moment nog ingekrompen van 6 naar 4 wielrenners.Daan Soete reed de snelste ronde (7:10) van alle deelnemers en bezorgde topfavoriet België dan ook snel de leiding. Kiona Crabbé zakte terug naar de vierde plaats en ook Alicia Franck liet zich als vierde aflossen. Niels Vandeputte ging nog furieus naar de koplopers op zoek, maar toen dat niet lukte, consolideerde hij de derde plaats.Outsider Italië won met zeven seconden voorsprong op de Verenigde Staten en zestien op België. Italië trad aan met drie beloften: Samuele Leone, Davide Toneatti en Lucia Bramati, naast eliterenster Silvia Persico.