De Koppenbergcross viert zijn 25e verjaardag en de jubileumeditie kreeg een nieuw parcours waarbij de finish op de top van de Koppenberg ligt.

De parcourswijziging speelde duidelijk in het voordeel van regerend wereldkampioen Van Aert, die halfweg koers alleen op avontuur trok. Mathieu van der Poel kraakte en uiteindelijk verzeilde de Nederlandse kampioen in de achtergrond.

De tweede plaats op de Koppenberg ging naar Kevin Pauwels, de Nederlander Lars van der Haar mocht als derde mee het podium op waardoor we hetzelfde podium als vorig jaar kregen. Kersvers Europees kampioen Toon Aerts kwam op de bult van Melden als vierde over de streep, Klaas Vantornout vervolledigde de top vijf.

Van Aert verstevigde met zijn tweede zege op rij zijn leidersplaats in de DVV Verzekeringen Trofee. Met de Flandriencross in Hamme wordt op 27 november de derde manche van het seizoen gereden. (Belga/KVDA)

De Koppenbergcross viert zijn 25e verjaardag en de jubileumeditie kreeg een nieuw parcours waarbij de finish op de top van de Koppenberg ligt. De parcourswijziging speelde duidelijk in het voordeel van regerend wereldkampioen Van Aert, die halfweg koers alleen op avontuur trok. Mathieu van der Poel kraakte en uiteindelijk verzeilde de Nederlandse kampioen in de achtergrond. De tweede plaats op de Koppenberg ging naar Kevin Pauwels, de Nederlander Lars van der Haar mocht als derde mee het podium op waardoor we hetzelfde podium als vorig jaar kregen. Kersvers Europees kampioen Toon Aerts kwam op de bult van Melden als vierde over de streep, Klaas Vantornout vervolledigde de top vijf. Van Aert verstevigde met zijn tweede zege op rij zijn leidersplaats in de DVV Verzekeringen Trofee. Met de Flandriencross in Hamme wordt op 27 november de derde manche van het seizoen gereden. (Belga/KVDA)