Vraag je je af hoe het eigenlijk allemaal begonnen is? Ben je nieuwsgierig hoe het stadion er vroeger uitzag? Hoe zijn al die topspelers in Lokeren beland? Wat was de weddenschap tussen Larsen en Lubanski? Wil je weten welk spelletje Killian Overmeire en Hans Vanaken graag speelden? Dit, en heel wat andere mooie herinneringen uit de 50-jarige geschiedenis van traditieclub Sporting Lokeren, kan je terugvinden in dit prachtig collectors item: een ode aan alle medewerkers, supporters, spelers en trainers, van vroeger en nu. Het boek 'Sporting Lokeren, 50 jaar trouw aan onze kleuren' van Peter Laureys, Bert De Backer, Filip Baeke en Tim Combel werd uitgegeven bij Willems Uitgevers. Het telt 324 pagina's en is vanaf nu te koop voor 50 euro in het Daknamstadion en de betere boekhandel of supermarkt in het Waasland.

U kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. Sport/Voetbalmagazine mag 5 exemplaren weg geven! De wedstrijd loopt t.e.m. vrijdagavond 16 oktober, 23u59. U kan een fragment uit het boek lezen in Sport/Voetbalmagazine d.d. 7/10/2020.

Vraag je je af hoe het eigenlijk allemaal begonnen is? Ben je nieuwsgierig hoe het stadion er vroeger uitzag? Hoe zijn al die topspelers in Lokeren beland? Wat was de weddenschap tussen Larsen en Lubanski? Wil je weten welk spelletje Killian Overmeire en Hans Vanaken graag speelden? Dit, en heel wat andere mooie herinneringen uit de 50-jarige geschiedenis van traditieclub Sporting Lokeren, kan je terugvinden in dit prachtig collectors item: een ode aan alle medewerkers, supporters, spelers en trainers, van vroeger en nu. Het boek 'Sporting Lokeren, 50 jaar trouw aan onze kleuren' van Peter Laureys, Bert De Backer, Filip Baeke en Tim Combel werd uitgegeven bij Willems Uitgevers. Het telt 324 pagina's en is vanaf nu te koop voor 50 euro in het Daknamstadion en de betere boekhandel of supermarkt in het Waasland. U kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. Sport/Voetbalmagazine mag 5 exemplaren weg geven! De wedstrijd loopt t.e.m. vrijdagavond 16 oktober, 23u59. U kan een fragment uit het boek lezen in Sport/Voetbalmagazine d.d. 7/10/2020.