Maar ook: een dubbelinterview met Yves Lampaert &Tim Declercq - waar liggen de grenzen van Remco Evenepoel? - de roots van Wout van Aert - in het hoofd van Mathieu van der Poel - de opmars van Tadej Pogacar en Primoz Roglic - de nieuwe generatie Belgische sprinters en het lichaam van Julian Alaphilippe. Dat en nog veel meer ontdek je in de Wielergids 2021, een onmisbare gids die je doorheen het nieuwe seizoen leidt. Mis hem niet! Haal hem nu in de winkel of koop hem via de webshop.

Doe hier mee met de wedstrijd en win een mobiele drukreiniger mét Bike Box van Kärcher! Perfect om uw fiets veilig af te spuiten onder lage druk. Er zijn 3 toestellen te winnen! De wedstrijd loopt tot 4 maart, 23u59.

Maar ook: een dubbelinterview met Yves Lampaert &Tim Declercq - waar liggen de grenzen van Remco Evenepoel? - de roots van Wout van Aert - in het hoofd van Mathieu van der Poel - de opmars van Tadej Pogacar en Primoz Roglic - de nieuwe generatie Belgische sprinters en het lichaam van Julian Alaphilippe. Dat en nog veel meer ontdek je in de Wielergids 2021, een onmisbare gids die je doorheen het nieuwe seizoen leidt. Mis hem niet! Haal hem nu in de winkel of koop hem via de webshop.Doe hier mee met de wedstrijd en win een mobiele drukreiniger mét Bike Box van Kärcher! Perfect om uw fiets veilig af te spuiten onder lage druk. Er zijn 3 toestellen te winnen! De wedstrijd loopt tot 4 maart, 23u59.