Evenepoel is een winnaar van formaat! Hij won dit wielerseizoen al de Ronde van San Juan, de Ronde van Algarve, de Ronde van Burgos en de Ronde van Polen. De Ronde van Lombardije had Evenepoel's eerste Monument moeten worden, maar dat is jammer genoeg in mineur geëindigd. De tijd bleef even stilstaan voor elke wielerfan, maar gelukkig is Remco ondertussen aan de betere hand en stelt hij met trots zijn nieuwe collectie bij ZEB voor.

De collectie is beschikbaar in alle ZEB-winkels en op zeb.be. Koers dus maar snel naar de (web)winkel en haal jouw nieuw supporterstenue in huis!

ZEB lanceert nu een limited edition T-shirt collectie van Remco Evenepoel. Van dit T-shirt bestaan er slechts 100 stuks en elk T-shirt werd genummerd. Sport/Voetbalmagazine mag één exclusief T-shirt weg geven! Doe snel mee aan onderstaande wedstrijd en maak kans op dit collector's item!

Evenepoel is een winnaar van formaat! Hij won dit wielerseizoen al de Ronde van San Juan, de Ronde van Algarve, de Ronde van Burgos en de Ronde van Polen. De Ronde van Lombardije had Evenepoel's eerste Monument moeten worden, maar dat is jammer genoeg in mineur geëindigd. De tijd bleef even stilstaan voor elke wielerfan, maar gelukkig is Remco ondertussen aan de betere hand en stelt hij met trots zijn nieuwe collectie bij ZEB voor. De collectie is beschikbaar in alle ZEB-winkels en op zeb.be. Koers dus maar snel naar de (web)winkel en haal jouw nieuw supporterstenue in huis!ZEB lanceert nu een limited edition T-shirt collectie van Remco Evenepoel. Van dit T-shirt bestaan er slechts 100 stuks en elk T-shirt werd genummerd. Sport/Voetbalmagazine mag één exclusief T-shirt weg geven! Doe snel mee aan onderstaande wedstrijd en maak kans op dit collector's item!