Alle bijzondere momenten uit de indrukwekkende voetballoopbaan van 'Super Jan' Vertonghen.

Jan Vertonghen speelde als kleine jongen met zijn broers bij VK Tielrode en Germinal Beerschot voordat hij opgepikt werd door het grote Ajax. Na enkele jaren in de Amsterdamse jeugdcategorieën en een uitleenbeurt bij RKC Waalwijk volgde de grote doorbraak in de ArenA. Jans ouders volgden zijn carrière op de voet, maar zijn debuut bij de Rode Duivels en zijn transfer naar Tottenham kon zijn vader niet meer meemaken.Vertonghen groeide na de eredivisie ook in de Premier League uit tot een gevestigde waarde, terwijl hij de Rode Duivel werd met de meeste interlands achter zijn naam. Super Jan werd een sterkhouder van wereldklasse.

In deze biografie beschrijft Raoul De Groote voor het eerst deze indrukwekkende loopbaan. Met oog voor details, anekdotes en de bredere context reconstrueert hij het palmares van Belgiës nieuwe Sterke Jan.

Wil u zo'n boek kopen, dan kan u dat in de boekhandel, maar u kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. De wedstrijd loopt t.e.m. vrijdagavond 18 september, 23u59. U kan deze week een fragment uit het boek lezen in Sport/Voetbalmagazine.

Alle bijzondere momenten uit de indrukwekkende voetballoopbaan van 'Super Jan' Vertonghen.Jan Vertonghen speelde als kleine jongen met zijn broers bij VK Tielrode en Germinal Beerschot voordat hij opgepikt werd door het grote Ajax. Na enkele jaren in de Amsterdamse jeugdcategorieën en een uitleenbeurt bij RKC Waalwijk volgde de grote doorbraak in de ArenA. Jans ouders volgden zijn carrière op de voet, maar zijn debuut bij de Rode Duivels en zijn transfer naar Tottenham kon zijn vader niet meer meemaken.Vertonghen groeide na de eredivisie ook in de Premier League uit tot een gevestigde waarde, terwijl hij de Rode Duivel werd met de meeste interlands achter zijn naam. Super Jan werd een sterkhouder van wereldklasse.In deze biografie beschrijft Raoul De Groote voor het eerst deze indrukwekkende loopbaan. Met oog voor details, anekdotes en de bredere context reconstrueert hij het palmares van Belgiës nieuwe Sterke Jan.Wil u zo'n boek kopen, dan kan u dat in de boekhandel, maar u kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. De wedstrijd loopt t.e.m. vrijdagavond 18 september, 23u59. U kan deze week een fragment uit het boek lezen in Sport/Voetbalmagazine.