De ideale gelegenheid om een prachtig overzichtsboek te wijden aan de Belgen en Nederlanders die doorheen de rijke wielergeschiedenis om de regenboogtrui streden.

Met dit onmisbare jubileumboek kom je alles te weten over de mannelijke en vrouwelijke, jonge en oude, gelukkige en minder gelukkige renners die ooit de nationale kleuren verdedigden!

Wil je zo'n boek kopen, dan kan je dat in de boekhandel, maar je kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. Sport/Voetbalmagazine mag 3 boeken weg geven! De wedstrijd loopt t.e.m. woensdagavond 22 september, 23u59. Je kan deze week een verhaal van Harm Ottenbros lezen in Sport/Voetbalmagazine.

De ideale gelegenheid om een prachtig overzichtsboek te wijden aan de Belgen en Nederlanders die doorheen de rijke wielergeschiedenis om de regenboogtrui streden.Met dit onmisbare jubileumboek kom je alles te weten over de mannelijke en vrouwelijke, jonge en oude, gelukkige en minder gelukkige renners die ooit de nationale kleuren verdedigden!Wil je zo'n boek kopen, dan kan je dat in de boekhandel, maar je kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. Sport/Voetbalmagazine mag 3 boeken weg geven! De wedstrijd loopt t.e.m. woensdagavond 22 september, 23u59. Je kan deze week een verhaal van Harm Ottenbros lezen in Sport/Voetbalmagazine.