Rusland verdedigt op het exotische eiland zijn wereldtitel en verwacht mag worden dat de Russen -onder leiding van sterkhouder Ilya Leonov- ook nu weer een rol van betekenis zullen spelen. Net als de Brazilianen en de Spanjaarden.

Een WK Beach Soccer staat doorgaans garant voor gemiddeld acht tot negen goals per wedstrijd. Veelal met omhaalbewegingen of spectaculaire volleys.

Om alvast in de juiste stemming te komen, deze compilatie van mooiste goals op het vorige WK in Ravenna (Italië), waar de Braziliaan Andre topschutter werd met veertien goals. Ook dit jaar is de Zuid-Amerikaanse goalgetter van de partij.

Rusland verdedigt op het exotische eiland zijn wereldtitel en verwacht mag worden dat de Russen -onder leiding van sterkhouder Ilya Leonov- ook nu weer een rol van betekenis zullen spelen. Net als de Brazilianen en de Spanjaarden. Een WK Beach Soccer staat doorgaans garant voor gemiddeld acht tot negen goals per wedstrijd. Veelal met omhaalbewegingen of spectaculaire volleys.Om alvast in de juiste stemming te komen, deze compilatie van mooiste goals op het vorige WK in Ravenna (Italië), waar de Braziliaan Andre topschutter werd met veertien goals. Ook dit jaar is de Zuid-Amerikaanse goalgetter van de partij.