Sanfrecce Hiroshima heeft de openingswedstrijd van het FIFA WK voor clubs in Japan met 1-0 gewonnen tegen Auckland City. Het enige doelpunt van Toshihiro Aoyama na 20 minuten spelen in de tweede helft was er eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Door de nederlaag is Auckland City meteen uitgeschakeld. Sanfrecce Hiroshima neemt het vrijdag in de kwartfinales op tegen Al Ahly uit Egypte. In de andere kwartfinale staan het Mexicaanse Monterrey en het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai tegenover elkaar.

De winnaars van beide wedstrijden nemen het in de halve finales op tegen respectievelijk Corinthians, de winnaar van de Copa Libertadores, en Chelsea, de winnaar van de Champions League.

De finale vindt plaats op 16 december. Alle info.

Sanfrecce Hiroshima heeft de openingswedstrijd van het FIFA WK voor clubs in Japan met 1-0 gewonnen tegen Auckland City. Het enige doelpunt van Toshihiro Aoyama na 20 minuten spelen in de tweede helft was er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Door de nederlaag is Auckland City meteen uitgeschakeld. Sanfrecce Hiroshima neemt het vrijdag in de kwartfinales op tegen Al Ahly uit Egypte. In de andere kwartfinale staan het Mexicaanse Monterrey en het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai tegenover elkaar. De winnaars van beide wedstrijden nemen het in de halve finales op tegen respectievelijk Corinthians, de winnaar van de Copa Libertadores, en Chelsea, de winnaar van de Champions League. De finale vindt plaats op 16 december. Alle info.